SNACKBAR MIDNIGHT

SNACKBAR MIDNIGHT Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 76 beoordelingen
1 apr 2020 om 0:44 Heeerlijk het wachte was het zeker waard de kip was mals leker de broodjes zeker een aanraader vooral de kip er is zeker veel liefde inde eten gezet en dat maak het wachte nog leuke bedank voor het heerlijk eten !
31 mrt 2020 om 14:53 eten was op zich wel prima. friet was alleen aan de slappe kant.
28 mrt 2020 om 22:49 Friet, visburger en snacks waren lekker, vegetarische burger is geen aanrader. Bezorger was vriendelijk maar duurde helaas wel 60 minuten
27 mrt 2020 om 9:48 Ronduit slappe friet en gore broodjes
25 mrt 2020 om 14:21 En weer eens te laat Thuisbezorgd!! Veeeeel te laat!
13 mrt 2020 om 22:26 De kip was niet de “fried chicken” die ik verwachte. De coleslaw was niet te eten. Wel was de kip goed gaar en mals.
13 mrt 2020 om 7:44 Eten was koud en bestelling was er veel later dan een uur. Bezorger was vriendelijk.
11 mrt 2020 om 10:27 Prima eten, alleen een uur bezorgtijd is lang
3 mrt 2020 om 2:15 Eten was aangebrand en er zaten harde stukjes in de kip. En de loempia speciaal stelde niet veel voor en was heel erg ver!
26 feb 2020 om 15:59 Het eten was echt lekker en ben gek op jullie loempia
26 feb 2020 om 12:12 Kip was niet gaar. Rood van binnen. HEEL slecht
26 feb 2020 om 7:30 Eten kwam bijna een uur te laat en eten was koud. Hier bestel ik dus NOOIT meer. Slechtere ervaring als dit heb ik nog nooit gehad via tguisbezorgd.nl. Vind het zonde van me geld.