SNACKBAR MIDNIGHT

SNACKBAR MIDNIGHT Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 322 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Snackbar Midnight. Meer weten? Ontdek meer

14 jun 2022 om 6:43 niet te doen
12 jun 2022 om 10:54 Eten is serieus nooit gekomen gelukkig hrb ik niet betaald kinderachtig
7 jun 2022 om 0:39 wat een kanker zaak. Heb na 2 uur me eten ontvangen plus er miste nog van alles en alles was half nat en koud. Alleen de bezorger was een aardige vent
26 mei 2022 om 2:19 Het is nooit bezorgd, ik die graag mn geld terug bel me maar voor de waarheid 0650929045
20 mei 2022 om 23:11 Had door gegeven dat ik 2 potjes wou dat was wel jamer .dat ik dat niet kreeg.voor de rest was het .prima.
18 mei 2022 om 10:26 Ik heb gisteren eten besteld maar het was heel anders dan wat ik gewent ben bij jullie. Ik had ook salade bij moeten krijgen maar dit ontbrak in alle 3 menu's. Dus geen complete bestelling bij jullie ontvangen. Heel jammer dit!!
3 mei 2022 om 9:08 dit is de aller slechtste ervaring die ik heb gehad.. 2 en half uur gewacht. En toen ik belde om te vragen waar het bleef kreeg ik “wil je eten of niet” en dat ik nog ff 3 kwartier kon wachten
29 apr 2022 om 12:58 Delivery took 2,5hours. First no answer from restaurant, then ”5minutes” ended up being another 30minutes. Delivery person spent 15minutes inside the building not finding the correct house. Food was cold, soggy and chicken bad. Never again!!
27 apr 2022 om 23:38 Ik heb nooit mijn bestelling ontvangen. 21:30 besteld, 22:30 zou het bezorgd moeten zijn. Nu is het 23:40 en ik heb nog niks ontvangen. Ze zijn de hele tijd in gesprek als ik wil bellen en sinds 5 minuten ook ineens gesloten. Ik eis m'n geld terug!!
5 apr 2022 om 16:00 Eten was nat en koud doe ik nooit meer vuile oplichters elke ekeer weer hetzelfde
4 apr 2022 om 5:17 Bezorging duurde erg lang, om half 2 nachts hadden we eten. Bezorger belde wel netjes om aan te geven dat hij er bijna was en was ontzettend aardig.
26 mrt 2022 om 8:54 De friet was helemaal zacht en koud doordat de zakken dicht zaten en de bezorging lang duurde. We hebben bijna alles weg kunnen gooien.