SNACKBAR MIDNIGHT

Recentebeoordeling


3 sterren uit 346 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Snackbar Midnight. Meer weten? Ontdek meer

1 dec 2022 om 0:31 Wist niet dat een grote patat zo klein was
25 nov 2022 om 5:57 Eten was koud duurde lang voordat ik eten kreeg patat was niet door gebakken vond het niet zo smakelijk en had erbij gezegd graag mij bellen met mijn nummer erbij en is niet gedaan is gewoon op m’n raam geklopt Terwel het all 2 uur in nacht was
8 nov 2022 om 23:16 Ruim 2.5 uur gewacht om vervolgens te horen: ja mijn bezorger was ziek. Bestelling dus nooit gezien. Bestel hier niet mensen!!
14 okt 2022 om 4:44 Ik had bier en kip vleugeltjes besteld met opmerking dat m’n vrienden zwanger is en graag de kip door frituren! Dat is alllemaal 1000% gedaan! Geen roze vlees of rauwe vlees ik en m’n vriendin zijn enorm tevreden! De hot wings zijn zeker een aanrade!
1 okt 2022 om 1:01 Ik heb 2 uur lang gewacht voor mij bestelling. Gelukkig was het eten lekker and warm.
24 sep 2022 om 1:45 het was vrij lekker, maar de frietjes waren zompig en het duurde 2 voor dat het aan kwam
21 sep 2022 om 6:09 ik heb 2 uur lang gewacht op me bestelling, bestelling aangekomen helemaal koud pff
17 sep 2022 om 23:52 Gebeld na 1 uur wachten en het zou binnen 20 minuten worden bezorgd ivb 1 bezorger ,maar vervolgens wel weer 1 uur gewacht. Top voor de snackbar. Bel naar je klanten om het door te geven dat ze langer moeten wachten.
16 sep 2022 om 11:33 Snacks waren acceptabel. Friet was goor, slap en sompig. Saté saus ook geen aanrader. Grootste deel weggegooid. Zelfs dronken niet lekker
12 aug 2022 om 1:14 Alles was verkeerd gelijk weggooit jammer normaal lekker
10 aug 2022 om 0:35 Was oke
29 jul 2022 om 2:43 Super lekker eten, en een vriendelijke meneer! Zeker voor herhaling vatbaar!