SNACKBAR MIDNIGHT

SNACKBAR MIDNIGHT Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 66 beoordelingen
26 feb 2020 om 15:59 Het eten was echt lekker en ben gek op jullie loempia
26 feb 2020 om 12:12 Kip was niet gaar. Rood van binnen. HEEL slecht
26 feb 2020 om 7:30 Eten kwam bijna een uur te laat en eten was koud. Hier bestel ik dus NOOIT meer. Slechtere ervaring als dit heb ik nog nooit gehad via tguisbezorgd.nl. Vind het zonde van me geld.
24 feb 2020 om 22:17 Het patat was slap en koud. Mijn bestelling was er pas anderhalf uur. Nooit meer
23 feb 2020 om 6:58 Patat was helaas slap. Kipnuggets weinig smaak. Kipburger wel lekker en drumstick ook lekker.
20 feb 2020 om 13:32 Eten was goed. Kip was vers patat ook en warm. Kwam op aangegeven tijd aan. Alleen een verkeerde sausje gekregen. Voor de rest was alles prima!
15 feb 2020 om 8:51 Wij houden van de kip van midnight, dus toen ik zag dat ze bezorgde dachten we heaven!! Tot het eten na een uur er eindelijk was en alles koud was. De kip was niet hetzelfde als we het zouden halen. Heeeeel jammer dit..
12 feb 2020 om 10:28 Prima te eten en ook gewoon warm!
29 jan 2020 om 3:59 Zat geen vlees in de vlammetjes, alleen gefrituurd omhulsel, goor. Niet te eten
24 jan 2020 om 7:33 Bezorgtijd was lang maar wel volgens aangegeven indicatie. Eten was goed! Vriendelijke bezorger.
9 jan 2020 om 18:31 This was ridiculously bad, i've ordered 18 hotwings from this place, i will tell you, it was like it was steamed, half the chicken was uncovered and what was on there was the greasiest paste ever. They should be crunchy, but like i said a paste of grease.
2 jan 2020 om 5:29 Eten was nooit aangekomen! Wil geld terug!