SNACKBAR MIDNIGHT

SNACKBAR MIDNIGHT Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 39 beoordelingen
12 dec 2019 om 3:06 Bezorging, mwah. Eten was niet slecht. Overall geef ik die boys nu nog mn money. Keep up the good work
3 dec 2019 om 19:28 Jammer dat wanneer je twee patatjes besteld maar eentje krijgt.
1 dec 2019 om 23:21 het eten was snel bezorgd alleen miste de fanta , meerdere keren gebeld of ze het nog wilde brengen . werd niet opgenomen zelfs na het inspreken van de voicemail werd er niet terugebeld erg jammer . uiteindelijk klacht gemaakt bij tbz voor geld terugave.
30 nov 2019 om 9:31 Nooit meer!!! Alles kwam ijskoud. Drinken zat er niet in. Terwijl ik er voor had betaald. Alles de prullenbK in gegooid. Er jammer dit.
28 nov 2019 om 0:17 Eten was koud & heb zonder saus gevraagd heb toch met saus gekregen.
24 nov 2019 om 22:20 De beste kip van Rotterdam
3 nov 2019 om 21:12 De bezorger was voor de zoveelste keer onbeschoft !! Als je je werk of mensen van een bepaalde afkomst of geaardheid niet leuk vind moet je ergens anders gaan werken. Ik weet wel dat het de laaste keer was dat ik hier bestelde
6 okt 2019 om 18:52 Nooit zo slecht gegeten!!
30 sep 2019 om 10:22 Good delivery time but the quality of the food was really poor. Some of the worst chicken nuggests I have ever tasted.
28 sep 2019 om 21:14 Zo vaak hier besteld nooit teleurgesteld dit keer waren de chickburgers bagger te veel saus erop alles viel uit elkaar jammer dit
1 sep 2019 om 19:01 Lekker chickenbugers zoals ik ze ken bezorging is ook altijd snel klasse man jongens!
18 aug 2019 om 7:31 Snelle bezorging, beste Texas Style Fried Chicken!